Beter werken

Wie is Beter Werken?

Beter Werken met werving & selectie is een gespecialiseerd bureau in het vinden van gekwalificeerd personeel in de sectoren Techniek, Logistiek, Food, Horeca, Zakelijke – en Financiële dienstverlening in Zuidwest Nederland. We richten ons op de midden – en hogere posities.

Wij stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers centraal en zorgen voor de perfecte match. Onze persoonlijke betrokkenheid en expertise in de focus branches maakt dat we een ideale carrière coach zijn voor onze kandidaten. In iedere fase van hun loopbaan. Voor onze opdrachtgevers zijn we een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsuitdagingen.

Onze visie

Het werven en selecteren van personeel is specialisten werk. Werk waar vaak te weinig tijd voor is binnen (HR)-afdelingen van bedrijven en organisaties. Ook kunnen er momenten zijn, dat er tijdelijk meer recruitment capaciteit nodig is. Dit kunnen we voor onze klanten faciliteren.

Als intermediair en specialist met een local-for-local netwerk zijn we in staat om lokaal gekwalificeerd personeel beschikbaar te krijgen. Dit doen we op een persoonlijke manier. Daarnaast searchen onze gespecialiseerde recruiters op geselecteerde job boards met gebruikmaking van tech-smart-search technieken.

Beter Werken met werving & selectie houdt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werven en recruitment goed in de gaten. Juist in deze tijd waar de balans tussen doelmatig en creatief zoeken belangrijk is om de juiste kandidaat beschikbaar te krijgen tegen de juiste kosten.

Waarom kiezen voor Beter Werken werving&selectie:

  • Lokale kennis van arbeidsmarkt in Zuid-west Nederland
  • Gespecialiseerde consultants
  • Aanpak op maat
  • Duidelijke afspraken op maat

Onze waarden

Onze kernwaarden zijn bepalend voor hoe we werken.

  • Kennen
  • Samen Werken
  • Groeien
  • Investeren

Onze waarden voor kandidaten

Kennen: Ik ken je en weet wat jij belangrijk vindt t.a.v. werk. Ik begeleid je naar het werk dat bij je past, tegen de juiste voorwaarden.

Samenwerken: Je kunt altijd bij mij terecht voor vragen. We zijn eerlijk tegen elkaar en spreken naar elkaar uit wat goed gaat en wat niet.

Investeren: We investeren samen in de voorbereiding van de gesprekken bij de klant.

Onze waarden voor bedrijven

Kennen: Ik ken jou en je bedrijf en zorg dat goede medewerkers worden aangetrokken, die niet alleen passen op de functie, maar ook bij je bedrijf. Je zult positief verrast zijn als je de mensen ontmoet die ik aan je ga voorstellen.

Samenwerken: Samenwerken: Ik werk als verlengstuk van je bedrijf en denk met je mee over de instroom van gekwalificeerd personeel.

Groeien: We volgen samen het functioneren van de vakkrachten met 1 evaluatiegesprek binnen 4 maanden.

Investeren: We investeren samen in het beschikbaarheid krijgen van goede medewerkers en maken een plan van aanpak op maat.