Referenties

Roel – Mechanical Maintenance Engineer

Ik werk bijna 4 maanden naar volle tevredenheid bij Koninklijke Zeelandia. Beter Werken met Werving & Selectie heeft de werving en selectie destijds verzorgd voor deze functie. Wat me aanspreekt in hun werkwijze is het feit, dat ze duidelijk zijn in de procedure en dat ze me goed geïnformeerd en voorbereid hebben op het sollicitatiegesprek bij Zeelandia. Ook kon ik tijdens de procedure altijd een beroep op William. Beter werken is goed geïnformeerd over de bestaande vacature incl. de Job Description die hierbij hoort. Kortom ik beveel Beter Werken met werving & selectie van harte aan.

Jowita Dziedzik – Customer Service Employee

“Recently Beter Werken in Techniek en Logistiek arranged a nice job at DSV Gent as a Customer Service Employee. What appeals to me about Beter Werken is the personal approach, the clear explanation of the job and the good explanation and follow-up of questions. I really feel that I have got a great opportunity to develop my skills and meet new people. The Company which Beter Werken in Techniek en Logistiek recommended is highly professional. At the moment I only speak English and everybody in the Company are ready to help me when I have questions. I am happy that with professional help from Better Werken I can start a new chapter in my logistic career.”

Beter Werken met werving en selectie

Beter Werken met werving & selectie is een gespecialiseerd bureau in het vinden van gekwalificeerd personeel in de sectoren Techniek, Logistiek, Food, Horeca, Zakelijke – en Financiële dienstverlening in Zuidwest Nederland. We richten ons op de midden – en hogere posities.

Wij stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers centraal en zorgen voor de perfecte match. Onze persoonlijke betrokkenheid en expertise in de focus branches maakt dat we een ideale carrière coach zijn voor onze kandidaten. In iedere fase van hun loopbaan. Voor onze opdrachtgevers zijn we een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsuitdagingen.

Waarom?

Het werven en selecteren van personeel is specialisten werk. Werk waar vaak te weinig tijd voor is binnen (HR)-afdelingen van bedrijven en organisaties. Ook kunnen er momenten zijn, dat er tijdelijk meer recruitment capaciteit nodig is. Dit kunnen we voor onze klanten faciliteren.

Als intermediair en specialist met een local-for-local netwerk zijn we in staat om lokaal gekwalificeerd personeel beschikbaar te krijgen. Dit doen we op een persoonlijke manier. Daarnaast searchen onze gespecialiseerde recruiters op geselecteerde jobboards met gebruikmaking van tech-smart-search technieken.

Beter Werken met werving & selectie houdt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werven en recruitment goed in de gaten. Juist in deze tijd waar de balans tussen doelmatig en creatief zoeken belangrijk is om de juiste kandidaat beschikbaar te krijgen tegen de juiste kosten.

Waarom kiezen voor Beter Werken
werving & selectie:

  • Lokale kennis van arbeidsmarkt in Zuidwest Nederland
  • Gespecialiseerde consultants
  • Aanpak op maat
  • Duidelijke afspraken op maat

Wij stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers centraal en zorgen voor de perfecte match.