Vakkrachten

Waarom werk ik als vakkracht beter bij ‘Beter Werken’?

“Omdat ik gebruik wil maken van een zaakwaarnemer die zorgt dat ik interessant, uitdagend en afwisselend werk kan vinden. Omdat hij mij individueel begeleidt, coacht en opleidingen regelt, ontwikkel ik me tot een gewilde vakkracht. Ik ontwikkel me continu en bouw een steeds mooiere loopbaan op.”

Hoe werkt ‘Beter Werken’ samen met jou als vakkracht?

Werk-Fitheidstest: Je krijgt een persoonlijke intake en we brengen samen je talenten, competenties en ervaringen in kaart. Na de intake krijg je direct te horen wat we voor je kunnen betekenen en/of waar we aan gaan werken!

Persoonlijk aanbod: Als we gaan samenwerken, dan stellen we je binnen 3 werkdagen voor bij 2 verschillende klanten, uiteraard na jouw goedkeuring.

Persoonlijke begeleiding: We hebben 3 persoonlijke gesprekken tijdens je opdracht bij de klant. Na de eerste werkdag, zodat we weten of het werk bevalt en alles naar verwachting verloopt voor jou en de klant. En vervolgens op 2 momenten die we samen met jou en de klant bepalen.

Evaluatie:  Als je uitgewerkt bent bij een klant, dan evalueren we je ontwikkeling en zorgen we aansluitend voor een volgende baan. Een baan, die past bij de volgende stap in je ontwikkeling.

Loopbaan gesprek: Na 3 maanden volgt het persoonlijke loopbaangesprek. We brengen in kaart waarin je jezelf wilt ontwikkelen en wat er nodig is om dat te bereiken.

Wat beloven wij aan jou als vakkracht?

  • Een persoonlijke zaakwaarnemer
  • Een loopbaan met afwisseling van werk.
  • Persoonlijke coaching met een groeicontract
  • Deel uitmaken van een Netwerk van vakkrachten
  • Faciliteiten en opleiding