Onze waarden

Onze kernwaarden zijn bepalend voor hoe we werken.

1. Kennen
2. Samen Werken
3. Groeien
4. Investeren

Onze waarden voor vakkrachten

1. Kennen: Ik ken je en weet wat jij belangrijk vindt t.a.v. werk. Ik begeleid je naar het werk dat bij je past, tegen de juiste voorwaarden.

2. Samenwerken: Je kunt altijd bij mij terecht voor vragen. We zijn eerlijk tegen elkaar en spreken naar elkaar uit wat goed gaat en wat niet. Ik zoek een volgende baan voor je als je uitgewerkt bent!

3. Groeien: Je krijgt 3 groeigesprekken, waarin we afspraken maken over jouw ontwikkeling als vakkracht en als mens. We hebben de 3 groeigesprekken binnen 6 maanden, Hierdoor groei je als vakkracht en als mens.

4. Investeren: We investeren samen in de ontwikkeling van jouw talent.

Onze waarden voor MKB-bedrijven

1. Kennen: Ik ken jou en je bedrijf en zorg dat goede vakkrachten worden aangetrokken, die niet alleen passen op de functie, maar ook bij je bedrijf. Je zult positief verrast zijn als je de mensen ontmoet die ik aan je ga voorstellen.

2. Samenwerken: Samenwerken: Ik werk als verlengstuk van je bedrijf voor technisch – en logistiek personeel. Ik denk met je mee over de in –, uit – en doorstroom…

3. Groeien: We volgen samen het functioneren van de vakkrachten met 3 groeigesprekken binnen 6 maanden. Daarmee realiseren we een blijvende motivatie, binding, ontwikkeling en groei van vakkrachten en werken we samen aan continuïteit.

4. Investeren: We investeren samen in de beschikbaarheid van goede vakkrachten in de regio. Beter Werken verzorgt de werving, selectie, het begeleiden, het opleiden en detacheren van een regionaal talentennetwerk. Jij investeert mee in de opleiding van de vakkracht en de begeleiding op de werkvloer.