Beter werken

Wie is Beter Werken

Beter Werken Personeelsdiensten is een gespecialiseerd bureau in werving&selectie, uitzenden en detacheren. We hebben meer dan 20 jaar ervaring. We zijn gespecialiseerd in de sectoren Logistiek, Techniek, Productie en Horeca. Onze kracht is het zoeken, aantrekken en binden van vakkrachten en talenten. Veel van onze medewerkers gaan direct of na een bepaalde periode in dienst bij onze klanten.


“Beter Werken; een netwerk van en voor
vakkrachten en bedrijven!”

 


Onze Visie

Beter Werken; een netwerk van en voor vakkrachten en bedrijven. Er is een steeds groter tekort aan vakmensen in allerlei sectoren. Dit tekort neemt de komende jaren, mede door de vergrijzing, verder toe. Het tekort aan vakmensen wordt een belemmering voor de groei van bedrijven. Als intermediair bedenken we oplossingen om hier samen met ondernemers proactief iets aan te doen. Dit vergt een goede samenwerking en investeringen van alle partijen. Beter Werken biedt een persoonlijke benadering op maat. Bedrijven en vakkrachten die met ons samen werken, kunnen rekenen op een langdurige samenwerking.

Beter Werken wil een netwerk zijn van en voor vakkrachten en bedrijven. We bieden vakkrachten een loopbaan met uitdagend werk, opleidingsmogelijkheden, faciliteiten en coaching. We zorgen voor interessant werk en leuke projecten. We helpen bij het opbouwen van jouw loopbaan, het ontwikkelen van jouw vakmanschap en behartigen jouw belangen.

Voor de ondernemer faciliteren we de beschikbaarheid van talentvolle vakkrachten in de regio. Dat doen we samen. Beter Werken zorgt voor de werving, de selectie, het begeleiden, het opleiden, het coachen van een regionaal talentennetwerk waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Zo bouwen we samen een netwerk van vakkrachten op en werken we actief aan het oplossen van het tekort aan vakkrachten in de regio. Een goed voorbeeld van Beter Werken!

Onze waarden

Onze kernwaarden zijn bepalend voor hoe we werken.

  1. Kennen
  2. Samen Werken
  3. Groeien
  4. Investeren

Onze waarden voor vakkrachten

Kennen: Ik ken je en weet wat jij belangrijk vindt t.a.v. werk. Ik begeleid je naar het werk dat bij je past, tegen de juiste voorwaarden.

Samenwerken: Je kunt altijd bij mij terecht voor vragen. We zijn eerlijk tegen elkaar en spreken naar elkaar uit wat goed gaat en wat niet. Ik zoek een volgende baan voor je als je uitgewerkt bent! Ik denk met je mee over  de in -, uit, en doorstroom van je personeel.

Groeien: Je krijgt 3 groeigesprekken, waarin we afspraken maken over jouw ontwikkeling als vakkracht en als mens. We hebben de 3 groeigesprekken binnen 6 maanden, Hierdoor groei je als vakkracht en als mens.

Investeren: We investeren samen in de ontwikkeling van jouw talent.

Onze waarden voor MKB-bedrijven

Kennen: Ik ken jou en je bedrijf en zorg dat goede vakkrachten worden aangetrokken, die niet alleen passen op de functie, maar ook bij je bedrijf. Je zult positief verrast zijn als je de mensen ontmoet die ik aan je ga voorstellen.

Samenwerken: Samenwerken: Ik werk als verlengstuk van je bedrijf voor technisch – en logistiek personeel. Ik denk met je mee over de in –, uit – en doorstroom…

Groeien: We volgen samen het functioneren van de vakkrachten met 3 groeigesprekken binnen 6 maanden. Daarmee realiseren we een blijvende motivatie, binding, ontwikkeling en groei van vakkrachten en werken we samen aan continuïteit.

Investeren: We investeren samen in de beschikbaarheid van goede vakkrachten in de regio. Beter Werken verzorgt de werving, selectie, het begeleiden, het opleiden en detacheren van een regionaal talentennetwerk. Jij investeert mee in de opleiding van de vakkracht en de begeleiding op de werkvloer.