Top vacatures

Reachtruck chauffeur met ervaring

Voor een grote logistieke dienstverlener in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Reachtruck chauffeur met ervaring. Je bent verantwoordelijk voor het veilig wegzetten van pallets met chemische producten in de stellingen van de magazijnen.

Vacature Mechanisch Monteur

Voor diverse opdrachtgevers is Beter Werken in techniek en logistiek op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mechanisch monteurs met passie voor techniek. Je werkt mee aan het onderhouden, moderniseren en automatiseren van de lijnen en machines in de verschillende fabrieken in van onze klanten. Ook werk je binnen de afdeling TD actief mee aan het realiseren van de (innovatie) doelstellingen.

Beter Werken in techniek & logistiek

Beter Werken Personeelsdiensten is een gespecialiseerd bureau in werving&selectie, uitzenden en detacheren. We hebben meer dan 20 jaar ervaring. We zijn gespecialiseerd in de sectoren Logistiek, Techniek, Productie en Horeca. Onze kracht is het zoeken, aantrekken en binden van vakkrachten en talenten. Veel van onze medewerkers gaan direct of na een bepaalde periode in dienst bij onze klanten.

Onze Visie

Beter Werken; een netwerk van en voor vakkrachten en bedrijven. Er is een steeds groter tekort aan vakmensen in allerlei sectoren. Dit tekort neemt de komende jaren, mede door de vergrijzing, verder toe. Het tekort aan vakmensen wordt een belemmering voor de groei van bedrijven. Als intermediair bedenken we oplossingen om hier samen met ondernemers proactief iets aan te doen. Dit vergt een goede samenwerking en investeringen van alle partijen. Beter Werken biedt een persoonlijke benadering op maat. Bedrijven en vakkrachten die met ons samen werken, kunnen rekenen op een langdurige samenwerking.

Beter Werken wil een netwerk zijn van en voor vakkrachten en bedrijven. We bieden vakkrachten een loopbaan met uitdagend werk, opleidingsmogelijkheden, faciliteiten en coaching. We zorgen voor interessant werk en leuke projecten. We helpen bij het opbouwen van jouw loopbaan, het ontwikkelen van jouw vakmanschap en behartigen jouw belangen.

Voor de ondernemer faciliteren we de beschikbaarheid van talentvolle vakkrachten in de regio. Dat doen we samen. Beter Werken zorgt voor de werving, de selectie, het begeleiden, het opleiden, het coachen van een regionaal talentennetwerk waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Zo bouwen we samen een netwerk van vakkrachten op en werken we actief aan het oplossen van het tekort aan vakkrachten in de regio. Een goed voorbeeld van Beter Werken!

Onze waarden

Onze kernwaarden zijn bepalend voor hoe we werken.
1. Kennen
2. Samen Werken
3. Groeien
4. Investeren

We bieden, als intermediair en specialist, oplossingen aan om gekwalificeerd personeel beschikbaar te krijgen.

Referenties uit het vakgebied

  • Adrie, heftruckchauffeur

    Ik werk nu 8 maanden via Beter Werken en dat doe ik met veel plezier. Wat me aanspreekt is het feit, dat ze hun afspraken goed nakomen en dat alles goed geregeld is. Ook hebben we af en toe persoonlijk contact en ik kan altijd een beroep op William doen. Kortom ik beveel Beter Werken van harte aan.

  • John, heftruckchauffeur

    Ik werk nu een kleine 9 maanden via BETER WERKEN. Bij een leuk bedrijf, met veel plezier. De afspraken die zijn gemaakt worden ook echt nageleefd. Duidelijk voor alle partijen! Mocht er toch wat zijn , kan ik altijd bellen. Dan duikt William er meteen in en wordt het probleem opgelost. Dat is wel zo prettig. William is een aardige man die zich echt netjes aan zijn woord houdt en als het nodig is net een stapje meer voor je doet dan andere uitzendbureaus. Het contact is goed en effectief. Kort, duidelijk en rechtstreeks. Ook het financiële stuk is goed geregeld. Kortom een werkgever waar ik graag voor werk, die ik andere mensen zeker aanbeveel.

  • Jan Jissink, technisch operator

    Ik werk inmiddels 7 maanden via Beter Werken en dat bevalt mij heel goed. Alles is goed geregeld en er wordt snel actie ondernomen als er iets niet in orde is. Maar wat ook niet geheel onbelangrijk is, dat de betaling stipt op tijd is. Heb regelmatig contact met William over het werk of het nog bevalt en hoe het met mij persoonlijk gaat. Ik beveel Beter Werken Personeelsdiensten van harte aan.