Top vacatures

Supervisor bij Lamb Weston Meijer

Als supervisor bij Lamb Weston / Meijer ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande aardappelproducten op een veilige manier, volgens de juiste kwaliteit en met het  juiste rendement. Je houdt daarbij rekening met het naleven van wettelijke- en bedrijfsregels met betrekking tot (voedsel)veiligheid, kwaliteit en milieu.

Vacature Mechanisch Monteur

Voor diverse opdrachtgevers is Beter Werken in techniek en logistiek op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mechanisch monteurs met passie voor techniek. Je werkt mee aan het onderhouden, moderniseren en automatiseren van de lijnen en machines in de verschillende fabrieken in van onze klanten. Ook werk je binnen de afdeling TD actief mee aan het realiseren van de (innovatie) doelstellingen.

Beter Werken in techniek & logistiek

Beter Werken Personeelsdiensten is een gespecialiseerd bureau in werving&selectie, uitzenden en detacheren. We hebben meer dan 20 jaar ervaring. We zijn gespecialiseerd in de sectoren Logistiek, Techniek, Productie en Horeca. Onze kracht is het zoeken, aantrekken en binden van vakkrachten en talenten. Veel van onze medewerkers gaan direct of na een bepaalde periode in dienst bij onze klanten.

Onze Visie

Beter Werken; een netwerk van en voor vakkrachten en bedrijven. Er is een steeds groter tekort aan vakmensen in allerlei sectoren. Dit tekort neemt de komende jaren, mede door de vergrijzing, verder toe. Het tekort aan vakmensen wordt een belemmering voor de groei van bedrijven. Als intermediair bedenken we oplossingen om hier samen met ondernemers proactief iets aan te doen. Dit vergt een goede samenwerking en investeringen van alle partijen. Beter Werken biedt een persoonlijke benadering op maat. Bedrijven en vakkrachten die met ons samen werken, kunnen rekenen op een langdurige samenwerking.

Beter Werken wil een netwerk zijn van en voor vakkrachten en bedrijven. We bieden vakkrachten een loopbaan met uitdagend werk, opleidingsmogelijkheden, faciliteiten en coaching. We zorgen voor interessant werk en leuke projecten. We helpen bij het opbouwen van jouw loopbaan, het ontwikkelen van jouw vakmanschap en behartigen jouw belangen.

Voor de ondernemer faciliteren we de beschikbaarheid van talentvolle vakkrachten in de regio. Dat doen we samen. Beter Werken zorgt voor de werving, de selectie, het begeleiden, het opleiden, het coachen van een regionaal talentennetwerk waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Zo bouwen we samen een netwerk van vakkrachten op en werken we actief aan het oplossen van het tekort aan vakkrachten in de regio. Een goed voorbeeld van Beter Werken!

Onze waarden

Onze kernwaarden zijn bepalend voor hoe we werken.
1. Kennen
2. Samen Werken
3. Groeien
4. Investeren