Beter werken

Wie is Beter Werken

Beter Werken in de horeca is een gespecialiseerd bureau in het ter beschikking stellen van gekwalificeerde koks en bedienend personeel uit Europa. Er is een groot tekort aan gekwalificeerd horeca personeel in Zuidwest Nederland. Als ondernemer met een groot internationaal netwerk met gekwalificeerde koks en bedienend personeel bieden we een oplossing aan ondernemers met een passie voor Horeca en voor mensen. Onze kracht is het zoeken, aantrekken en binden van vakkrachten en talenten in de horeca.

Onze Visie

Beter Werken; een internationaal netwerk van en voor vakkrachten en horeca ondernemers!

Er is een steeds groter tekort aan vakmensen de horeca. Dit tekort neemt de komende jaren, mede door de vergrijzing, verder toe. Het tekort aan vakmensen wordt een belemmering voor de groei van bedrijven. Als intermediair zoeken we gekwalificeerde horeca medewerkers in Europa. Dat doen we samen met gekwalificeerde lokale partijen.

Beter Werken is een netwerk van en voor internationale vakkrachten. We bieden vakkrachten uitdagend werk, leuke projecten en een goede begeleiding. We helpen bij het opbouwen van jouw loopbaan, het ontwikkelen van jouw vakmanschap en behartigen jouw belangen.

Voor de horeca ondernemer faciliteren we de beschikbaarheid van talentvolle vakkrachten. Beter Werken zorgt voor de werving, de selectie en het faciliteren en het begeleiden van vakkrachten. Op deze manier kun je jezelf als ondernemer focussen op het verrassen van je gasten!

Onze waarden

Onze kernwaarden zijn bepalend voor hoe we werken.

  1. Kennen
  2. Samen Werken
  3. Groeien
  4. Investeren

Onze waarden voor vakkrachten

Kennen: Ik ken je en weet wat jij belangrijk vindt t.a.v. werk. Ik begeleid je naar het werk dat bij je past, tegen de juiste voorwaarden.

Samenwerken: Je kunt altijd bij mij terecht voor vragen. We zijn eerlijk tegen elkaar en spreken naar elkaar uit wat goed gaat en wat niet. Ik zoek een volgende baan voor je als je uitgewerkt bent! Ik denk met je mee over  de in -, uit, en doorstroom van je personeel.

Groeien: Je krijgt 3 groeigesprekken, waarin we afspraken maken over jouw ontwikkeling als vakkracht en als mens. We hebben de 3 groeigesprekken binnen 6 maanden, Hierdoor groei je als vakkracht en als mens.

Investeren: We investeren samen in de ontwikkeling van jouw talent.

Onze waarden voor horeca ondernemers

Kennen: Ik ken jou en je bedrijf en zorg dat goede vakkrachten worden aangetrokken, die niet alleen passen op de functie, maar ook bij je bedrijf. Je zult positief verrast zijn als je de mensen ontmoet die ik aan je ga voorstellen.

Samenwerken: Samenwerken: Ik werk als verlengstuk van je bedrijf voor horeca personeel. Ik denk met je mee over de in –, uit – en doorstroom…

Groeien: We volgen samen het functioneren van de vakkrachten met 3 groeigesprekken binnen 6 maanden. Daarmee realiseren we een blijvende motivatie, binding, ontwikkeling en groei van vakkrachten en werken we samen aan continuïteit.

Investeren: We investeren samen in de beschikbaarheid van goede internationale vakkrachten. Beter Werken verzorgt de werving, selectie, het begeleiden van de vakkrachten.