Referenties

Massimo Lizzi – Chef

“I have been working through Beter Werken for 4 months now and I enjoy doing that. What appeals to me is the fact that they keep their agreements well and that everything (for example) the salary is well arranged. We also have occasional personal contact and I can always appeal to William. In short, I warmly recommend Better Working.”

Santolo – Chef

“I’ve been working through Beter Werken for just 2 months, but surely the first of many others!  I enjoy doing that. What appeals to me is the fact that they keep their agreements well and that everything (for example) the salary is well arranged. We also have occasional personal contact and I can always appeal to William, he helped me a lot with the first steps in the Netherlands. In short, I warmly recommend Beter Werken in de horeca!”

Beter Werken in de horeca

Beter Werken in de horeca is een gespecialiseerd bureau in het ter beschikking stellen van gekwalificeerde koks en bedienend personeel uit Europa. Er is een groot tekort aan gekwalificeerd horeca personeel in Zuidwest Nederland. Als ondernemer met een groot internationaal netwerk met gekwalificeerde koks en bedienend personeel bieden we een oplossing aan ondernemers met een passie voor Horeca en voor mensen. Onze kracht is het zoeken, aantrekken en binden van vakkrachten en talenten in de horeca.

Waarom?

Het tekort aan vakmensen in de horeca wordt een belemmering voor de groei van horeca bedrijven. Zeker in Zeeland waar veel jongeren weg trekken en het werken in de horeca steeds meer als minder aantrekkelijk wordt gezien. We bieden, als intermediair en specialist, oplossingen aan om gekwalificeerd personeel beschikbaar te krijgen. Dit gaat niet vanzelf, maar vergt investeringen en een intensieve samenwerking tussen Beter Werken en de horeca ondernemer.

Wat?

Beter Werken in de horeca biedt gekwalificeerde horeca personeel aan op verschillende niveaus.

  • Een chef-kok
  • Een zelfstandig werkende kok
  • Een productie kok
  • Een beginnende kok
  • Een ober of serveerster
  • Horeca medewerker
  • Keuken medewerker

Hoe werkt het?

Beter Werken in de horeca stelt voor horecaondernemers uit Zuidwest Nederland gekwalificeerd personeel beschikbaar. We werken samen met professionele partners en hebben een netwerk in heel Europa. We hebben toegang tot Zuid-Europese landen met uitstekend personeel, zoals Spanje, Portugal en Italië. Ook hebben we contacten in Oost-Europa en hebben we ontdekt, dat er goed personeel beschikbaar is in Polen, Tsjechië en Roemenië.

Het personeel van Beter Werken in de horeca beschikken over een goede opleiding, uitstekende mentaliteit en werkhouding. Ons personeel is trots op hun vak en bereid om tijdelijk of soms permanent te verhuizen. We selecteren ons personeel op basis van hun vakmanschap, werkervaring en beheersing van de Engelse taal.

“Wij bieden een oplossing aan ondernemers met een passie voor Horeca en voor mensen.