De diensten van Beter Werken in Techniek en Logistiek!

Beter Werken in Techniek en Logistiek is een gespecialiseerd uitzend- en detacheringsbedrijf. Wij bieden een dienstverlening op maat aan onze klanten. Dit doen wij door in gesprek te gaan met onze klanten en mee te denken over de HR – en operationele uitdagingen van onze klanten.

Voor mensen met een loopbaanuitdaging zijn we sparringpartner. Wij voeren gesprekken om zicht te krijgen op de kwaliteiten en loopbaanwensen van onze medewerkers. Dit doen we door het stellen van prikkelende vragen, het voorhouden van een spiegel en het motiveren van medewerkers om out-of-the-box te denken.

Beter Werken is een netwerk van en voor vakkrachten en bedrijven. Wij bieden vakkrachten een loopbaan in de techniek, logistiek en industrie. Daarnaast zorgen wij voor afwisselend en uitdagend werk, opleidingsmogelijkheden, faciliteiten en coaching. Daarbij maken we gebruik van de volgende diensten:

 1. Uitzenden van vakkrachten

  We helpen bedrijven met het invullen van hun flexibele personeel. Dit doen we door het vinden van de juiste flexibele medewerkers op basis van een gericht functieprofiel. De werknemer krijgt van Beter Werken een contract aangeboden dat eindigt zodra de werkzaamheden bij de opdrachtgever eindigt. Dit is een uitzendcontract.

  Beter Werken zorgt voor het maken van de contracten en de verloning van de flexibele medewerkers. De voordelen om op uitzendbasis te werken voor de medewerkers zijn: het snel hebben van een flexibele baan, ervaring opdoen bij verschillende medewerkers en het feit dat men vervolgens vaak een contract krijgt aangeboden bij de opdrachtgever. De opdrachtgever heeft bij het inlenen van uitzendkrachten ook verschillende voordelen: snel beschikbaar krijgen van het juiste personeel, geen contractmanagement, geen ziekte – en andere werkgeversrisico’s.

 2. Detacheren van vakkrachten

  Bij detachering krijgt de werknemer van Beter Werken een contract voor bepaalde tijd. Dit betekent dat wanneer de opdracht bij een opdrachtgever eindigt, wij een nieuwe opdracht voor onze medewerker bij een andere opdrachtgever beschikbaar hebben. Het grootste verschil met uitzenden is dus dat detacheren meer zekerheid van werk en inkomen biedt voor de medewerker. Bij detacheren heeft de zakelijke klant meer zekerheid dat de medewerker zich voor langere tijd in zal zetten voor het bedrijf. Bovendien zijn onze detacheringskrachten echte vakmensen.

 3. Werving & Selectie

  De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser. Of je nu op zoek bent naar een procesoperator of een teamleider logistiek. Het is steeds lastiger om goede medewerkers te vinden. Bij Werving en Selectie nemen wij het volledige werving en selectieproces van je over. De kandidaat komt direct op contract bij jouw organisatie. Hiervoor betaal je ons een eenmalige fee.

  De voordelen van Werving en Selectie door Beter Werken zijn duidelijk. Wij helpen je aan de beste kandidaat op jouw vacature. Ook bespaar je tijd door de Werving en Selectie aan ons uit te besteden. Searchen, kandidaten benaderen, vacatureteksten schrijven, op jobboards plaatsen, cv’s checken, sollicitatiegesprekken inplannen en voeren, kandidaten afbellen, tweede rondes plannen, etc. Uit onderzoek blijkt, dat een ondernemer gemiddeld 48 uur kwijt is aan het vinden van een nieuwe werknemer. Die tijd nemen wij uit handen. Ook bespaar je geld aan het plaatsen van advertenties. Een ondernemer is gemiddeld tussen de € 11.000, — en € 12.000, — aan kosten kwijt aan een werving – en selectietraject.

 4. Coachen en begeleiden

  De juiste mensen beschikbaar krijgen is 1. De goede mensen behouden is 2. Het behouden en binden van mensen is uitermate belangrijk, anders verdwijnen de medewerkers, die u na veel inspanningen heeft aangetrokken, snel door de achterdeur naar buiten.

  Beter Werken gelooft daarom in een goede coaching en begeleiding van haar vakkrachten. Daarom hebben we gedurende de opdracht 3 persoonlijke gesprekken met de vakkracht. Na 6 maanden houden we een functioneringsgesprek.

 5. Opleiden van vakkrachten

  Een vakdiploma halen? Beter Werken in Techniek en Logistiek is thuis in het opleiden van mensen tot vakkracht in Zuidwest Nederland. Wij bieden onze medewerkers de kans om zich te ontwikkelen tot vakkracht door de combinatie van werken en leren.

 6. Talentpool met vakkrachten bouwen

  Voor de (MKB)-ondernemer in de logistiek en techniek faciliteren we de beschikbaarheid van talentvolle vakkrachten in de regio. Dat doen we samen. Beter Werken zorgt voor de werving, de selectie, het begeleiden, het opleiden, het coachen en het detacheren van vakkrachten. Met meerdere ondernemers creëren we zo een regionaal talentennetwerk waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Een goed voorbeeld van Beter Werken!

 7. Collegiaal in – en uitlenen

  Collegiaal in- en uitlenen is het gebruik maken van elkaars personeel. Als ondernemer herkent u dit wel. Het ene moment is het veel te druk en het andere moment heeft u personeel over. De beste oplossing in deze fluctuerende markt is om gebruik te maken van elkaars personeel en ZZP’ers.

  Beter Werken in Techniek en Logistiek faciliteert meerdere ondernemers door gebruik te maken van elkaars personeel. De voordelen hiervan zijn talrijk. Je hebt als ondernemer minder kosten als je even weinig werk hebt, omdat je personeel wordt uitgeleend aan een collega-ondernemer. Je realiseert meer omzet, omdat je vakkrachten van een collega kunt inzetten en hierdoor meer projecten kunt aannemen. Een bijkomend effect voor de medewerker is, dat men zichzelf kan professionaliseren door in de keuken te kijken bij een ander. En dit met behoud van baanzekerheid.

Bent u geïnteresseerd in 1 van deze diensten, neem dan contact met ons op!